Felnőttszemészeti szakorvosi vizsgálat Szegeden

Digitális, képernyővel teli világunkban fokozottan fontos, hogy minél inkább odafigyeljünk szemünk egészségének megőrzésére.

Sokan gondolják úgy, hogy 40 éves kor alatt nem fordulhatnak elő szemproblémák. Ez sajnos nem igaz. Már 20, 30 éves korunkra is kialakulhatnak olyan látásproblémák, amelyek megfelelő kezelés hiányában tovább romolhatnak. A Tisza Látáscentrum küldetése, hogy a fiatalok, középkorúak és idősek számára is szakszerű szemészeti ellátást és kezelést biztosítson Szegeden.

Kérdőjel ikon a gyakori kérdésekhez

Miért fontos?

Kedvelés ikon

Vizsgálatunk előnyei

Szakorvos kollégáinkra mutató ikon

Miért válasszon minket?

Boríték ikon a kapcsolatok elérésére

Kapcsolat-felvétel

Szemvizsgálat és szemüvegvizsgálat

A szemészeti szakvizsgálatok fontossága

A rendszeres szemészeti szakvizsgálat akkor is fontos, ha nincs semmilyen látással összefüggésbe hozható panaszunk, hiszen az időben diagnosztizált szembetegségek megfelelő kezelésével a későbbi, adott esetben súlyos szövődményeket megelőzhetjük.

Panasz nélküli páciensek esetén 2 évente ajánlott elvégezni a teljes körű szemvizsgálatot, de 40 év felett és a családban diagnosztizált zöldhályog esetén évente javasolt szemész szakorvost felkeresni.

Emellett vannak olyan betegségek is (pl. cukorbetegség), melyek tünetei szemvizsgálat alatt is kimutathatóak, így több szempontból is célszerű a teljes körű kivizsgálást elvégezni.

A felnőtt szemvizsgálat előnyei

Szegeden, a Tisza Látáscentrumnál teljes körű szemvizsgálatot végzünk el, amely lehetőséget ad a szemmel kapcsolatba hozható leggyakoribb és ritkán előforduló betegségek, problémák feltárására.
Szemész szakorvosaink természetesen a vizsgálatot követően is segítenek, szükség esetén szemüveg- és gyógyszerfelírással.

Szemvizsgálatunk alkalmas többek között a rövidlátás, távollátás, szürkehályog, makuladeneráció, astigmia, öregszeműség, gyulladásos megbetegedések és szemszárasság kialakulásának detektálására, valamint egyéb betegségek (magasvérnyomás, cukorbetegség, immunbetegségek, pajzsmirigybetegségek, ritka belgyógyászati, neurológiai kórképek, szindrómák) szemészeti feltáró vagy időszakos vizsgálatára is.

A tisza Látáscentrum választéka

Miért érdemes a Tisza Látáscentrumot választania?

Felnőtt szemvizsgálat menete

Nagy tapasztalat: Szemész szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szemvizsgálat terén, több ezer páciens számára segítettek a szemproblémák feltárásában.

Gyors időpont-egyeztetés: Nem kell heteket, hónapokat várni a szemvizsgálatra, szemészetünk munkatársai igyekeznek a páciensek számára minél korábbi időpontot találni.

Részletes problémafeltárás: A szemvizsgálati szűrés során olyan betegségek feltárására is lehetőség nyílik, amelyről a páciensnek esetleg nem is volt tudomása.

Egyénre szabott terápia: A szemvizsgálatot követően konzultatív, egyénre szabott terápiás javaslatot teszünk pácienseink bevonásával.

Segítség a megfelelő szemüveg kiválasztásában: Szemüvegfelírás esetén a szemvizsgálatot követően helyben választhat kínálatunkból, vagy egyedi megrendelést adhat le. Számos felnőtt szemüvegkeretből és lencséből választhat, így biztosan megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbbet.

A naptár ikonja időpontfoglaláshoz

IDŐPONT-EGYEZTETÉS

A Tisza Látáscentrumnál szemész szakorvosaink teljes körű vizsgálatot és szakellátást biztosítanak, így ha hozzánk jön, biztos lehet abban, szeme egészsége a legjobb kezekben lesz. Válasszon minket és tudja biztonságban a legfontosabb kincset, a látását!
Kérjen időpontot az a lenti linken!

Egyeztessen időpontot munkatársainkkal gyorsan és egyszerűen!