Újdonság a Tisza Látácentrumban! – MOTOEYE motoros szemüvegek

Ha szemüvegesként már Te is megtapasztaltad, milyen nehéz beilleszteni a hagyományos szemüveget a bukósisak alá, és mennyire kényelmetlen a viselete motorozás közben, itt az idő egy tökéletes megoldásra! Bemutatjuk a MOTOEYE motoros szemüvegeket, amelyek forradalmi megoldást kínálnak a motorosoknak a bukósisakos viselet során és amelyek mostantól a szegedi Tisza Látáscentrumban is megtalálhatók!

A MOTOEYE motoros szemüveg előnyei

A hagyományos szemüvegkeretek és a bukósisak együttes viselése gyakran nehézségekbe ütközhet vagy akár lehetetlen is lehet. A sisak alatt a normál szárú szemüvegek nyomást gyakorolhatnak a fülekre, ami kényelmetlenséget okozhat, és akár balesetveszélyes is lehet. Ezen kívül, a sisak nélküli viselés esetén a szemüveg el is deformálódhat vagy törhet.

A MOTOEYE motoros szemüvegkeretek a hagyományos keretekkel szemben azonban kifejezetten a bukósisakos viseletre lettek tervezve, ezáltal kényelmet és biztonságot nyújtanak a motorozás során! Minden keret cserélhető szárral rendelkezik. Egy speciális szár lett kifejlesztve a bukósisakhoz, míg a másik szár normál, utcai használatra. Ennek köszönhetően könnyedén cserélheted őket attól függően, hogy a motorozáshoz vagy a mindennapi tevékenységeidhez viseled a szemüveget.

Így használd a MOTOEYE motoros szemüvegeket!

A MOTOEYE szemüvegkeretek sisakos szárainak speciális kialakítása a bukósisakos viseletre optimalizáltak, és nem alkalmas a sisak nélküli viselésre. Az utcai szárak azonban kényelmes választásnak bizonyulnak azokban az esetekben, amikor nem viselsz bukósisakot!

A sisakos és az utcai használatra tervezett szárak cseréje egyszerűen elvégezhető a csatlakozó segítségével, amely a keretek frontján található. A biztosító stift lenyomásával könnyedén kihúzhatod a szárat, majd egyszerűen helyezd be az új szárat a csatlakozóba, amíg a stift a helyére pattan. A sisakos szárak belső oldalán jelölve van a “R” (Right – jobb) és az “L” (Left – bal) oldal is, annak érdekében, hogy ne cseréld fel őket a szárcsere során.

A sisakos szárak rendeltetésszerű működéséhez megfelelő méretű és minőségű bukósisakra van szükség, amely jól illeszkedik a fejre. A speciális szárak a sisak szivacsába simulnak, biztosítva ezzel a motoros szemüveg keretének stabil rögzítését.

Ha szeretnéd te is kényelmesebbé tenni a szemüveg viselést a motorozás során és megtapasztalni a motoros szemüvegkeretek innovációját a bukósisakos viselethez, látogass el hozzánk a Tisza Látáscentrumba, ahol személyre szabott tanácsadással segítünk neked megtalálni a tökéletes MOTOEYE motoros szemüveged! További hasznos és érdekes tartalmakért kövess minket a Facebookon!