Optikai szolgáltatásaink

Széles választék szinte valamennyi elérhető lencsetípusból

Üzletünkben számos lencsetípus közül választhat: Essilor, Hoya, Kujbus, K-Lenses, Nopti, Zeiss

Ön dönti el, hogy melyik felel meg leginkább elvárásainak!

Rendkívül versenyképes árak

A Tisza Látáscentrum elsődleges célja a megfelelő szemüveg megtalálása, ez abban is megmutatkozik, hogy árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Személyre szabott tanácsadás

Mi nem „csak” szemüveget árulunk. Az Ön személyiségére, stílusára, életvitelére szabjuk az Önhöz leginkább illő, legmegfelelőbb, tisztán tökéletes látásélményt nyújtó eszközt.

Gyors, pontos kiszolgálás

Üzletünkben számos keret és lencse közül válogathat, amelyben felkészült Kollégáink segítenek. Nálunk mindenki megtalálhatja az igényeihez, szükségleteihez, pénztárcájához leginkább megfelelő szemüveget.

Akár 1-2 nap alatt is elkészítjük áhított szemüvegét raktári rendelések esetén.

Egyedülálló garanciák

Ismereteink szerint egyedülálló módon, lencsetípustól függetlenül teljes körű hozzászokási garanciát biztosítunk az általunk javasolt és felírt szemüvegekre.

Választék garancia: A kiválasztott gyermek-szemüvegkeretekből többféle színt és méretet tudunk rendelni

Szakorvosi garancia: Szemvizsgálatot nálunk kizárólag szemész szakorvosok végeznek.

100%-os elégedettségi garancia: amennyiben nem elégedett szemüvegével, úgy a hagyományos garanciákon túl ingyenes újravizsgálás, bemérés, hiba esetén garanciális korrekció.

Amennyiben az elkészített szemüveget az átvétel után 4-6 hét alatt nem tudja vagy nem képes megszokni vásárlónk, térítésmentesen újravizsgáljuk, és szakmai szempontok mentén, amennyiben lehetséges, könnyebben elfogadható értékre korrigáljuk és ingyenesen cseréljük a kiváltott szemüveg lencséit.

Felnőtt-, gyermek-szemüvegkeretek igen széles választéka (anyag, méret, szín, forma) – “törhetetlen” szemüvegkeretek