Munkaalkalmassági szemvizsgálat

Egyre több az olyan foglalkozás, amely napi szinten sok órás képernyős munkával jár, azonban rengeteg olyan tényező akadhat munkavégzés közben, mely összefüggésbe hozható a látásunkkal.

A hatályos jogszabályok szerint a munkáltatóknak kötelező időközönként alkalmassági vizsgálatokra küldeni munkavállalóit, melynek részét képezi a szemvizsgálat is. A Tisza Látáscentrum teljes körűen, az előírások szerint végez munkaalkalmassági szemvizsgálatokat is.

Miért fontos

Vizsgálatunk előnyei

Miért válasszon minket?

Kapcsolatfelvétel

A munkaalkalmassági szemvizsgálat fontossága

A munkáltató felelőssége minden dolgozójának munkaképes állapotáról való gondoskodás. Ebbe beletartozik a látás állapotának rendszeres ellenőrzése is, azonban a szemvizsgálat ebben az esetben több szempontból is fontos.

A munkahelyek döntő többségénél elengedhetetlen a képernyő előtt végzett munka, ami természetesen a szem fokozott igénybevételével jár, de vannak olyan, speciális munkakörök is, ahol a szem kiváló állapota alapfeltétel (pl. sofőr, grafikus).

Elengedhetetlen tehát, hogy munkaadóként gondoskodjunk beosztottjaink látásának megfelelő állapotáról és időben sikerüljön detektálni a munkát (vagy akár a mindennapi életet) veszélyeztető rendellenességeket.

Vizsgálatunk előnyei

A Tisza Látáscentrumnál vállaljuk a teljes körű szemészeti vizsgálatot, mely segít az esetleges kialakulóban lévő szembetegséget vagy látásromlást időben kideríteni.
A vizsgálatot követően megállapítjuk az alkalmasságot, emellett adott esetben javaslatokat teszünk a detektált szemproblémák kezelésére, így biztos lehet abban, hogy mindent megtett munkavállalói látásának védelméért.

Miért érdemes a Tisza Látáscentrumot választania?

Előírásoknak megfelelő vizsgálat: a jogszabályoknak megfelelő, szakorvosi alkalmassági véleményt állítunk ki.

Átfogó ellenőrzés: Minden, a munkavégzésre és a mindennapi életre kihatással lévő látászavart és betegséget időben tudunk detektálni.

Nagy tapasztalat: Szemész szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szemvizsgálat terén, több ezer páciens számára segítettek a szemproblémák feltárásában.

Gyors időpont-egyeztetés: Időpontjaink igazodnak a munkaidőhöz és nem kell hónapokkal előre egyeztetni, munkatársaink igyekeznek a páciensek számára minél korábbi időpontot találni.

Részletes problémafeltárás: A szemvizsgálati szűrés során olyan betegségek feltárására is lehetőség nyílik, amelyről a páciensnem esetleg nem is volt tudomása.

Kedvező ár: csoportos vizsgálat esetén kedvezményeket biztosítunk, a szükséges kezelésekben pedig egyedi megegyezés alapján történik a finanszírozás.

IDŐPONT-EGYEZTETÉS

A Tisza Látáscentrumnál szemész szakorvosaink teljes körű vizsgálatot és szakellátást biztosítanak, így ha ránk bízza munkavállalói látásának ellenőrzését, biztos lehet abban, munkatársai látása a legjobb kezekben lesz. Emellett pedig munkavállalói elégedettek is lesznek.

Egyeztessen időpontot munkatársainkkal gyorsan és egyszerűen!