Rólunk

A Tisza Látáscentrumot két fiatal szemész szakorvos alapította 2007-ben  Szegeden, azzal a céllal, hogy teljes körű szemészeti szakellátást nyújtson, melybe beletartozik a magas minőségű optikai háttérszolgáltatás is. Szemészetünkben a felnőttek szakellátása mellett kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekek speciális szemvizsgálataira, az életkorhoz kötött szűrővizsgálatokra, követésre, utógondozásra.

Széles körű, modern diagnosztikai eszközpark segíti munkánkat, melyet a legmélyebb szakmai elhivatottság mellett végzünk exkluzív körülmények között.

Miért érdemes a Tisza Látáscentrumot választani?

Óra ikon

Gyors időpontfoglalás

Nem kell a kötelező, életkorhoz kötött szemvizsgálatra hosszú heteket várni. Nálunk időpontot foglalhat és gyermekbarát környezetben várjuk Önt és gyermekét/eit!

Szakorvos kollégáinkra mutató ikon

Kiváló szakorvosok

A szemvizsgálatokat szemész szakorvosok végzik, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek és szakértelmük biztosítja, hogy Ön a szemének legmegfelelőbb lencsét kapja.

Szemüveg ikon

Széles választék

Számos gyermek- és felnőtt szemüvegkeretből és lencsetípusból lehet választani, minden esetben rugalmasan, a vevő igényeinek megfelelően segítünk a tökéletes szemüveg összeállításában.

Kedvelés ikon

Megfelelő döntés

Elsődleges célunk az, hogy mindenki számára elérhető módon, exkluzív és széles körű szemészeti szakellátást biztosítsunk. Minden vevőnk a számára legmegfelelőbb szemüveget kapja.

Garanciális pajzs ikon

Garancia

Számos garanciát nyújtunk, mert számunkra tényleg fontos, hogy mindenki a szemének legjobban megfelelő szemüveget kapja.

Trendvonal nyíl ikon

Legújabb trendek

Széles választék minden korosztály számára a legújabb trendek követésével

Időpont-egyeztetés

Amennyiben szemészeti vizsgálaton szeretne részt venni, kérjük hogy töltse ki az időpont-egyeztetéshez szükséges űrlapunkat!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Orvosaink

Dr. Drexler Donát

szemészorvos

1999-ben Szegeden „summa cum laude” eredménnyel végzett orvosként, 2005 óta pedig szemész szakorvos. Napjainkban több egészségügyi intézmény szemész orvosa, valamint 2006 óta az Ocutrend Egészségügyi  Szolgáltató Kft. ügyvezetője, szakorvosa.

Dr. Horpácsy Balázs

szemészorvos

1996-ban végzett Szegeden orvosként, majd pedig Kecskeméten kezde orvosi pályafutását. Napjainkban a szegedi Szemészeti Klinika, valamint az Ocutrend Egészségügyi Szolgáltató Kft. szemészorvosa.

Munkatársaink

Tóth Erika
operatív vezető

Marinka Sándorné
látszerész

IDŐPONT-EGYEZTETÉS

Úgy érzi, hogy szemének vizsgálatra van szüksége?

Egyeztessen időpontot munkatársainkkal gyorsan és egyszerűen!

A naptár ikonja időpontfoglaláshoz