Túlaggódom-e a szülői szerepet, ha gyermekemmel, olyan problémákkal is orvoshoz fordulok, melyre környezetem csak legyint?

Gyermek szemvizsgálaton járt Laura

A válasz határozott nem.

Egy kisgyerek szemészeti vizsgálata kb. 10 perc időtartamú, semmilyen fájdalommal nem jár, inkább játékos, figyelemfelkeltő, mint megterhelő. Ha Ön bármi szokatlant észlel, vagy egyszerűen aggódik gyermeke egészséges fejlődéséért, nyugodtan forduljon szakemberhez, hiszen a gyermekszemészeti problémák nagy része szinte semmilyen, vagy alig észrevehető tünetekkel jár.

Forduljon bizalommal gyermekeket is ellátó szemorvoshoz!

 

Amennyiben szeretne folyamatosan hasznos tippekről, valamint szemének egészségével kapcsolatos ismertető cikkekről olvasni, amelyeket szemész szakorvosok írnak, javasoljuk, hogy kövesse a Tisza Látáscentrum Facebook oldalát!

Amennyiben úgy gondolja, hogy szemének egészségét időszerű lenne egy szakembernek is megvizsgálnia, akkor kérjen egyszerűen időpontot munkatársainktól! Munkatársaink 1-2 napon belül felveszik a kapcsolatot Önnel és egyeztethetnek időpontot.

Ne feledje, szeme egészségének védelméért Ön a felelős, mi pedig segítünk abban, hogy Ön megfelelő döntést tudjon hozni!